Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 11. septembra 2020, so bili policisti Policijske postaje Ormož s strani prijavitelja obveščeni, da naj bi mu grozil znanec. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov kaznivega dejanja oziroma prekrška. Zadevo bodo zaključili s poročilom na Center za socialno delo.

V soboto, 12. septembra, so bili ormoški policisti na kraju poškodovanja osebnega avtomobila v naselju Velika Nedelja. Na kraju so ugotovili, da je verjetno drugi voznik vozila z vrati poškodoval osebni avtomobil. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

V nedeljo voznik ostal brez vozniškega dovoljenja

V nedeljo, 13. septembra, so bili ormoški policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v naselju Podgorci. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Istega dne okoli 15. ure so na glavni cesti v naselju Grabe kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Alkotest je vozniku pokazal 0,55 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so vozniku prepovedali nadaljnjo vožnjo, mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu izdali plačilni nalog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice