Fotografija je simbolična.
Za policisti Policijske postaje Ormož je deloven konec tedna. Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov.

V petek ob 10.30 so ormoški policisti na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili 34 tujcev, državljanov Bangladeša, Indije in Pakistana. Tujci so dan pred tem nedovoljeno prečkali državno mejo.

Istega dne ob 22.48 so bili ormoški policisti obveščeni o pobeglih konjih, ki so se gibali brez nadzora. »Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec odpel žico ograje lastniku konjev, ki so odšli iz ograde. Ker je na kraju že bil lastnik, ki je poskrbel za konje, je zadeva zaključena s točko v poročilu policistov,« so pojasnili na Policijski postaji Ormož.

V soboto so ormoški policisti obravnavali primer nasilja v družini ter vozniku osebnega vozila in vozniku motornega kolesa zaradi alkoholiziranosti začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Istega dne ob 20.43 so bili obveščeni o požaru na terasi stanovanjske hiše v naselju Strjanci. Na Policijski postaji Ormož so povedali: »Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občan čistil pepel iz peči na trda goriva v plastično vedro, ki ga je nato odložil na teraso. Tam je zaradi vročega pepela prišlo do vžiga vedra in papirja ob njem. Nastala je minimalna materialna škoda, lastnik pa je požar sam pogasil pred prihodom gasilcev. O dogodku bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju

V nedeljo so ormoški policisti v Savcih obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo.

Danes zjutraj ob 3.40 so v Žerovincih prijeli osebo, za katero je Okrožno sodišče na Ptuju izdalo odredbo za privedbo na zaslišanje. Moškega so policisti ob 8. uri zjutraj že predali Okrožnemu sodišču na Ptuju.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice