Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 9. oktobra 2020, se je ob 14.40 na Ptuju zgodila prometna nesreča I. kategorije. Zaradi prekratke varnostne razdalje je voznik osebnega avtomobila trčil v pred seboj vozeči avtomobil. Na kraju nesreče je bil povzročitelju izdan plačilni nalog. 

Istega dne ob 19.58 so bili policisti obveščeni o kršitvi odloka glede druženja oseb. Ob prihodu na kraj pa patrulja ni zaznala prekrška. 

V soboto, 10. oktobra 2020, ob 7.39 so policisti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji zaustavili voznika kombiniranega avtomobila, sicer belgijskega državljana, ki je prevažal 35 oseb, ki so nelegalno vstopili na slovensko ozemlje

Ob 22.08 so policisti dobili klic Psihiatrične bolnice Ormož, saj je iz zaprtega oddelka pobegnil njihov pacient. Oseba je bila izsledena in pripeljana nazaj na oddelek. 

V nedeljo, 11. oktobra 2020, so ob 12.38, obravnavali tatvino solate. Temu sledi kazenska ovadba, saj je bil sprejet zapisnik. 

Popoldne, ob 17.58, so v naselju Hum pri Ormožu obravnavali kršitev javnega reda in miru in kaznivo dejanje. Zoper kršitelja bo podana kazenska ovadba. 

Vse do 18. oktobra 2020 na področju Policijske uprave Maribor izvajajo poostren nadzor za zagotavljanje večje varnosti pešcev. 

Od danes pa vse do 18. oktobra 2020 pa se na območju Policijske uprave Maribor izvaja še poostren nadzor nad tovornimi vozili in avtobusi. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice