Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 18. septembra 2020, ob 7.15 so policisti Policijske postaje Ormož obravnavali prometno nesrečo s hudo telesno poškodbo. V njej je bil z osebnim vozilom udeležen voznik sam. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so mu policisti izdali plačilni nalog. Med obravnavo prometne nesreče so ugotovili, da je bilo vozilo, ki ga je vozil voznik, odtujeno na območju Ljutomera. Vozilo so vrnili lastniku, zoper voznika pa bodo podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo.

Ob 14.13 so policisti opravili ogled delovne nesreče. V njej se je poškodoval delavec in bil odpeljan v zdravstveno oskrbo, saj je pri tem zadobil hudo telesno poškodbo. Po končanem postopku sledi kazenska ovadba ali poročilo o ugotovitvah na okrožno državno tožilstvo.

Ob 21.10 so policisti pri ilegalnem prehodu državne meje prijeli dva državljana Bangladeša. Po končanem postopku ju bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom.

V petek so ormoški policisti obravnavali še najdbo mobilnega telefona, poškodovanje osebnega vozila, prijavo tatvine denarnice in primer zalezovanja.

V soboto voznik trčil v panelno ograjo na slovensko-hrvaški meji

V soboto, 19. septembra 2020, ob 14.24 so bili ormoški policisti napoteni na kraj prometne nesreče. Voznik osebnega avtomobila, državljan Hrvaške, je z vozilom zapeljal z vozišča in trčil v mejno panelno ograjo. Izdali so mu plačilni nalog.

Istega dne so policisti obravnavali še kaznivo dejanje tatvine registrske tablice kolesa z motorjem.

V nedeljo iskali pogrešano osebo, našli so jo na stalnem naslovu

V nedeljo, 20. septembra 2020, ob 14.30 so bili policisti obveščeni o pogrešani osebi. V nadaljevanju zbiranja obvestil tekom dneva so prišli do podatka, da bi oseba lahko odšla nazaj na naslov stalnega prebivanja. Zadevo je preverila pristojna policijska postaja. Pogrešano osebo so izsledili na naslovu prebivanja, z njo je bilo vse v redu.

Ob 22.25 je patrulja ustavila tujega voznika, ki je v vozilu kot sopotnika prevažal državljana Irana, ta pa je v Slovenijo vstopil na nelegalen način. Vozniku in tujcu so policisti odvzeli prostost in ju prepeljali na policijsko postajo. Postopek v zvezi s kaznivim dejanjem še poteka.

Policisti so istega dne obravnavali še poškodovanje tuje stvari z manjšo materialno škodo in poškodovanje osebnega avtomobila.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice