Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 20. novembra 2020, so bili policisti Policijske postaje Ormož obveščeni o druženju oseb na javnem kraju. Patrulja je na kraju ugotovila, da sta se družili dve osebi, ki pri tem nista uporabljali zaščitnih mask. Zaradi kršitve zakona o nalezljivih boleznih so policisti na kraju izdali plačilna naloga.

V soboto razgrajanje psihiatrične bolnice

V soboto, 21. novembra, ob 7. uri so ormoški policisti obravnavali prometno nesrečo. Do nje je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila. Policisti so opravili ogled in vozniku izdali plačilni nalog.

Ob 9.49 so bili policisti obveščeni o razgrajanju psihiatrične bolnice. Na kraju so ugotovili, da bolnica ni jemala zdravil, zato so jo odpeljali na zdravljenje v pristojno bolnišnico.

V prepiru med bratoma morali posredovati policisti

V nedeljo, 21. novembra, ob 1.20 so policisti intervenirali pri kršitvi javnega reda in miru. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do prepira in pretepa med bratoma ter do groženj staršem.

Enemu bratu so policisti izdali plačilni nalog, zoper drugega pa so zaradi nevarnosti nadaljevanja prekrška odredili pridržanje do iztreznitve ter mu izdali plačilni nalog. Katere kršitve so policisti zabeležili? Pretep, neupoštevanje zakonitih ukazov uradne osebe, nedostojno vedenje do uradne osebe in kršitev določil zakona o nalezljivih boleznih.

Kršenje ukrepov za zajezitev okužb ter kršenje javnega reda in miru

Ob 9.40 so policisti imeli v postopku osebo, ki je kršila določila zakona o nalezljivih boleznih. V postopku so kršitelju predočili kršitve in mu izdali plačilni nalog.

Ob 17.26 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Patrulja je na kraju ugotovila, da je kršitelj žalil prijavitelja. Zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru so kršitelju izdali plačilni nalog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice