Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov v zadnjih 24 urah na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 18. februarja, ob 11.13 so policisti prijeli prijavo poškodovanja osebnega avtomobila na parkirnem prostoru. Na kraju so ugotovili, da poškodbe na vozilu niso nastale na prijavljenem kraju. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Včeraj ob 19.40 so ormoški policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Na lokalni cesti v naselju Senešci je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si pri tem poškodoval vozilo. Policisti so od ogleda odstopili.

Vozil pijan ter brez vozniškega in prometnega dovoljenja

Danes zgodaj zjutraj, malo po peti uri, so policisti na glavni cesti v naselju Trgovišče kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da je voznik vozil v času trajanja ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja.

Vozil je pod vplivom alkohola, rezultat alkotesta je pokazal 0,44 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Poleg tega je vozil vozilo, ki mu je veljavnost prometnega dovoljenja potekla.

»Zaradi vseh navedenih kršitev je bil odrejen zaseg vozila, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu,« so napovedali na Policijski postaji Ormož.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice