Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 30. julija, okoli 20. ure so ormoški policisti nudili pomoč Policiijski postaji Podlehnik pri obravnavanju prijetih 25 ilegalnih prebežnikov in sprovajalca.

Ob 8.30 so ormoški policisti hrvaškim varnostnim organom na mejnem prehodu Zavrč predali državljana Maroka, ki je dan prej nedovoljeno vstopil v Slovenijo na tako imenovani zeleni meji izven naselja Središče ob Dravi.

Ob 9.02 so bili policisti Policijske postaje Ormož obveščeni o vlomu v vrtno lopo z orodjem. Neznani storilec si je protipravno prilastil kosilnico na nitko in jo odnesel neznano kam. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 15.50 so na zaprosilo sosednje enote opravili zaslišanje osumljenca za kaznivo dejanje grožnje,

Ob 16.15 se je na policijski postaji oglasil občan in prijavil sms grožnje po mobilnem telefonu. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 16.33 je lastnik parkiranega skuterja prijavil tatvino registrske tablice. Evidentirali so kaznivo dejanje tatvine, kasneje pa se je tabliva našla pri pregledu naselja. Sledi poročilo na državno tožilstvo.

Ob 19.42 so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru. Sprli sta se in fizično med seboj obračunali dve osebi. Policisti so obema kršiteljema izdali plačilni nalog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice