V prometni nesreči je umrl 55-letni motorist. To je že današnja peta žrtev in tretji motorist.

Okoli 16.30 so bili celjski policisti obveščeni, da je v prometni nesreči v Grličah umrl 55-letni motorist.

Po prvih podatkih naj bi motorist prehiteval tovorno vozilo na nepreglednem delu vozišča, nakar je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča ter trčil v stanovanjsko hišo. Do stika med motoristom in tovornim vozilom naj ne bi prišlo, so sporočili s PU Celje.

Motorist je na kraju nesreče umrl zaradi poškodb.

To je že današnja peta žrtev na slovenskih cestah in tretji motorist. V zgodnjih jutranjih urah sta v trčenju osebnega in tovornega vozila umrla 28- in 39-letna državljana Romunije, popoldan pa je v bližini naselja Spodnji Žerovinci zaradi poškodb umrl 70-letni voznik skuterja. V Vrbi pa so kranjski policisti obravnavali smrt moškega, ob katerem so našli poškodovan moped. Dogodek obravnavajo kot prometno nesrečo, ki se je zgodila na območju prehoda ceste čez železniško progo.

Fotografija je simbolična.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem nasmeh zahvaljujoč g. Tetičkovemu Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospoda. Svetujem vam, da nikogar več ne zavede, če dejansko želite zaprositi za posojilo denarja za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker je gospod Tejanović Marjan
dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vas bo zadovoljil z vsemi storitvami, ki jih vprašate. Tukaj je njegov e-poštni naslov:
E-pošta: [email protected]
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan
hvala

Starejše novice