Fotografija je simbolična.
Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 282 telefonskih klicev. Od tega je bilo 83 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času so policisti obravnavali en nedovoljen prehod državne meje, in sicer včeraj dopoldan.

Policisti so odkrilin skupino sedmih tujcev, ki so na zeleni meji na območju Policijske postaje Ormož nedovoljeno vstopili iz Hrvaške v Slovenijo. V skupini je bilo pet državljanov Alžirije, en državljan Maroka in en državljan Toga. Postopki s tujci še potekajo.

Pod vplivom alkohola povzročil nesrečo

V naselju Zgornja Korena se je včeraj popoldan zgodila prometna nesreča I. kategorije. Zaradi nepravilne strani vožnje je 59-letni voznik osebnega avtomobila trčil v osebni avtomobil 67-letnega domačina, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Oba voznika so policisti preizkusili z elektronskim indikatorjem alkohola. Ta pri oškodovancu ni pokazal prisotnosti alkohola, povzročitelju pa je nameril 0,66 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka v organizmu. 

Zaradi tega so policisti slednjemu odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču. Pridržali ga niso, ker si je uredil prevoz domov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice