Slika je simbolična.
Policisti Policijske uprave Maribor so v preteklem dnevu prejeli 336 klicev, od tega pa je bilo kar 93 interventnih oziroma takih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V preteklem dnevu so mariborski policisti obravnavali 26 kaznivih dejanj, dve pridržanji osumljencev, 21 prometnih nesreč z gmotno škodo, eno prometno nesrečo z lahkimi poškodbami, dve povoženji živali, pet prijav kršitev javnega reda in miru, eno kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja in en požar. 

Končalo bi se lahko tragično, opozarja policija

Mariborski policisti so v preteklem dnevu obravnavali kar dve prometni nesreči, pri obeh pa je bil krivec alkohol. Obe prometni nesreči sta z materialno škodo. 

Pripetili sta se na Ptuju in v Mariboru in v obeh primerih je preizkus alkoholiziranosti pokazal prisotnost alkohola. Pri 26-letniku na Ptuju je znašal 1,16 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka, v Mariboru pa sta trčili dve vozili, katerih oba voznika sta bila pod vplivom alkohola.

V Mariboru je 38-letnik napihal 0,79 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka, 24-letnik pa 0,75 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. 

V požaru škode za več deset tisoč evrov

V preteklem dnevu pa je prišlo tudi do požara o katerem so bili policisti obveščeni ob 6.30. Do požara je prišlo v stanovanjski stavbi v Miklavžu na Dravskem polju, škode pa je za več deset tisoč evrov. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice