Slika je simbolična.
Mariborski policisti so imeli v nedeljo polne roke dela, med drugim so obravnavali tudi tatvino avtomobila, ki je bil ukraden na Studencih v Mariboru.

Policisti Policijske postaje Maribor II obravnavajo tatvino osebnega avtomobila Renault Clio, bele barve, registrske oznake MBN5-98N, ki je bil parkiran na Studencih

Policisti prijeli skrita tujca

Včeraj zjutraj so policisti Postaje mejne policije Gruškovje, v priklopnem tovornem vozilu registrskih oznak Bosne in Hercegovine, ki ga je vozil državljan Bosne in Hercegovine, odkrili državljana Maroka in Libije, ki sta tako na nedovoljen način vstopila v našo državo.

Oba sta bila predana hrvaškim varnostnim organom. 

Čez državno mejo na mestu, kjer ni mejnega prehoda

Policisti Policijske postaje Ormož in Policijske postaje Gorišnica so obravnavali štiri različne primere tujcev, in sicer državljane Avstrije, Hrvaške, Nemčije in Češke, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa niso imeli ustreznih dovoljenj.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 225 klicev, od tega 64 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali pet primerov nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • osem kaznivih dejanj,
  • osem prometnih nesreč I. kategorije,
  • dve povoženji divjadi,
  • enemu kršitelju cestno-prometnih predpisov so zasegli vozilo, ki ga je vozil,
  • devet prijav kršitev javnega reda in miru, šest na javnih krajih in tri v zasebnih prostorih, enega kršitelja so pridržali,
  • enemu osumljencu so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice