Fotografija je simbolična.
Policija je v četrtek zvečer v hiši v Zagrebu našla umorjenih šest ljudi. Ubiti so bili s strelnim orožjem. Policija v povezavi z zločinom išče moškega, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Trupla dveh moških, treh žensk in desetletnega otroka so našli v naselju Kajzerica. Načelnik zagrebške policije Marko Rašić je povedal, da so v hiši, v kateri je bila ubita šesterica, našli še dojenčka, ki pa ni poškodovan. Kot kaže, je ta otrok, star sedem mesecev, edini, ki je preživel pokol.

Več podrobnosti naj bi bilo znanih danes, ko naj bi zaključili ogled kraja dogodka.

Rašić več podrobnosti zaenkrat ni mogel razkriti. Pojasnil je še, da v povezavi s hišo, v kateri so našli ubite, policija v zadnjem času ni prejela nobenih prijav. Edino intervencijo so imeli leta 2011, vendar ne v povezavi dogodkom, ki bi lahko pripeljal do tovrstnih dogodkov.

Osumljenec naj bi med aretacijo storil samomor

Po navedbah hrvaških medijev, ki navajajo besede prič, naj bi sicer šlo za dejanje iz ljubosumja. Pred streljanjem se je iz hiše slišalo glasno žensko vpitje. Ena od ubitih naj bi bila žena morilca.

Rašić je v povezavi s tovrstnimi navedbami povedal le, da so obvestilo o streljanju prejeli v četrtek ob 21.30, nato pa na kraju dogodka našli šest trupel.

Morilec je po dejanju pobegnil, policija pa ga je izsledila v zagrebškem naselju Brezovica. Zagrebška policija je potrdila, da so storilca odkrili okoli 4. ure zjutraj, ki pa je nato storil samomor, poroča Večernji list. V preiskavi so sodelovale vse celotne sile zagrebške policije, da bi ga našli.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice