Foto: Bobo
Pri kontroli cestnega prometa v Šoštanju je neznanec z zračnim orožjem poškodoval policistko.

Danes, nekaj pred pol enajsto uro dopoldne, je 24-letni storilec z zračnim orožjem streljal na policistko, ki je opravljala kontrolo prometa v Šoštanju.

Kot sporočajo iz Policijske uprave Celje, je policistka opravljala kontrolo prometa, ko jo je storilec z zračnim orožjem zadel v predel noge in jo lažje poškodoval.

Po do sedaj zbranih ugotovitvah je nanjo z zračno puško streljal 24-letni domačin, ki so ga celjski policisti v preteklosti že obravnavali zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi ter zaradi več različnih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

24-letnika so policisti pridržali in mu zračno puško zasegli. »Po opravljenih preiskovalnih dejanjih ga bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti,« še dodajajo celjski policisti.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Ivan (nepreverjen)

In kaj boste dosegli?

Mario (nepreverjen)

Nisem velik ljubitelj policajev a me vseeno zanima kako je končal tip ,ki je na demonstracijah brcnil policaja v hrbet.Imajo slednji pendreke za igranje pandola morda ali bodo z njimi tudi kakega nasilneža naklestili po potrebi??

Starejše novice