Slika je simbolična
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Ob 8.25 so bili policisti obveščeni o napisanem grafitu. Patrulja je na kraju od oškodovanca sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari. V nadaljevanju pa je oškodovanec tudi podal odstop od pregona. Po dogodku bodo policisti posredovali poročilo na državno tožilstvo.

Ob 9.37 so policisti na policijski postaji sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Neplačevanja preživnine. Po vseh zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 14.43 so opravili ogled kraja prometne nesreče prve kategorije, ki se je zgodila že zjutraj. Vzrok nesreče je bila vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Zoper udeleženca prometne nesreče sledi hitri postopek.

Ob 15. uri so bili policisti Policijske postaje Ormož obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru. Do poškodbe prišlo zaradi nepravilnega premika voznika z vozilom. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Napoved aktivnosti

V času od 5. do 18. oktobra se na območju Policijske uprave Maribor izvaja poostren nadzor za zagotavljanje večje varnosti pešcev.

V času od 12. do 18. oktobra pa se prav tako na območju Policijske uprave Maribor izvaja tudi poostren nadzor nad tovornimi vozili in avtobusi.

Policisti opravljajo tudi redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer dajejo poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč, kot so prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola in uporaba mobilnega telefona.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice