Fotografija je simbolična.
V kronologijo pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož so se vpisali: tatvina, goljufija, prometne nesreče in nezgoda pri jahanju.

V petek ob 7.40 so policisti v eni od trgovin v Ormožu obravnavali tatvino. Ko bodo storilca izsledili, ga bodo kazensko ovadili.

Ob 12.36 so obravnavali poškodobo parkiranega vozila v Ormožu.

Ob 17.12 so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Ormožu. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti so ugotovili registrsko številko vozila. Ko bodo pobeglega voznika našli, zoper njega sledi ustrezen ukrep.

Ob 23.30 so v naselju Veličane zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. V izdihanem zraku je imel 0,58 miligrama na liter alkohola. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajnem sodišču v Ormožu.

V soboto goljufija v eni od ormoških trgovin

V soboto ob 12.57 so bili policisti obveščeni o goljufiji v eni izmed trgovin v Ormožu. Ko bosta storilca izsledena, zoper njiju sledi kazenska ovadba.

V nedeljo nezgoda pri ježi

V nedeljo ob 13.37 so bili policisti obveščeni o nesreči pri jahanju. Jezdec je padel s konja in se pri tem telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj. Policisti so na kraju ugotovili, da jezdec ni uporabljal zaščitne čelade, prav tako so izključili tujo krivdo. Na državno tožilstvo bodo napisali poročilo o dogodku.

Ob 16.38 so pri nedovoljenem prehodu državne meje prijeli šest državljanov Sirije. Po končanem postopku bodo tujce vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 18.40 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Patrulja je na kraju ugotovila, da sta se dve osebi verbalno prepirali in med seboj žalili. Obema kršiteljema so policisti izdali plačilna naloga.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice