Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 15. septembra 2020, so bili policisti Policijske postaje Ormož obveščeni o poškodbi občana, ki je izstopal iz vlaka na železniški postaji Ormož. Pri zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da se je dogodek pripetil na območju železniške postaje Hajdina, zato so primer odstopili Policijski postaji Ptuj.

Včeraj ob 15.30 so bili policisti obveščeni o opažanju sumljive osebe v Obrežu. Oseba je stekla iz koruze čez cesto v gozd oziroma v koruzo. Po obvestilu so policisti takoj pričeli s pregledom okolice, a sumljivih oseb niso izsledili.

Včeraj ob 17.50 je občan na ormoško policijsko postajo prišel povedat, da mu grozi fant njegove bivše partnerice. Policisti so opravili razgovor in ugotovili, da kršitve ni bilo.

Išče se lastnik najdenih ključev

V ponedeljek, 14. septembra 2020, ob 17.30 so na Ljutomerski ulici v Ormožu našli šop štirih ključev na večjem črnem obesku. Na njem so bel všit motiv in trije manjši obeski. Na enem od njih je napis Doorson, na enem pa številka 102468.

Ormoški policisti so proti zapisniku ključe prevzeli in jih hranijo na policijski postaji, tudi z objavami v medijih pa skušajo najti lastnika.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice