Slika je simbolična.
Ormoški policisti so v preteklem dnevu obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V četrtek, 18. novembra, so bili, ob 9.00, obveščeni o tatvini denarja. Patrulja je na kraju od oškodovanca sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja.

Po zbranih obvestilih bodo zadevo zaključili s kazensko ovadbo na državno tožilstvo. 

Le 14 minut kasneje so bili obveščeni o prometni nesreči z gmotno škodo.

Patrulja je na kraju ugotovila, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika povzročitelja, ki je trčil v pravilno parkirano vozilo.

Pri tem je nastala manjša poškodba, voznik in vozilo pa sta izpolnjevala vse pogoje za udeležbo v cestnem prometu. Zadevo so zaključili z obvestilom o odstopu od ogleda. 

Ob 16.10 so obravnavali preizkus alkoholiziranosti vozniku osebnega vozila. Rezultat preizkusa je pokazal 1,07 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Proti potrdilu so mu odvzeli vozniško dovoljenje, to bo skupaj s predlogom za uvedbo postopka o prekršku poslano na okrajno sodišče. 

Le uro kasneje, ob 17.13, je patrulja imela v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0,68 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Proti potrdilu so mu odvzeli vozniško dovoljenje, to bo skupaj s predlogom za uvedbo postopka o prekršku poslano na okrajno sodišče. 

Ob 18.10 so pri nedovoljenem prehodu državne meje prijeli deset državljanov Gambije in dva državljana Burkine Faso. Tujci so v nadaljevanju podali vlogo za mednarodno zaščito. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice