Slika je simbolična
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Ob 13.10 so bili policisti Policijske postaje Ormož na kraju prometne nesreče prve kategorije na lokalni cesti izven naselja Hermanci. Na kraju so ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila trčila v tovorni avtomobil, pri tem je nastala majhna materialna škoda. Na kraju so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 21.20 so policisti v Ormožu obravnavali poškodbo parkiranega vozila. V tej zvezi sledi zbiranje obvestil glede povzročitelja in ustrezen zaključek.

Napoved aktivnosti

V času od 5. do 18. oktobra se na območju Policijske uprave Maribor izvaja poostren nadzor za zagotavljanje večje varnosti pešcev.

V času od 12. do 18. oktobra pa se prav tako na območju Policijske uprave Maribor izvaja tudi poostren nadzor nad tovornimi vozili in avtobusi.

Policisti opravljajo tudi redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer dajejo poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč, kot so prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola in uporaba mobilnega telefona.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice