Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 20. maja, ob 12.25 so bili ormoški policisti obveščeni, da je na območju krajevne skupnosti Ivanjkovci zaradi del onesnažena lokalna cesta. Na kraju so ugotovili, da so cesto čistili ob prevozih zemlje ob urejanju vozišča. Ukrepa s strani policije ni bilo.

Ob 21.46 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom s kraja. Patrulja je z zbiranjem obvestil izsledila poškodovano vozilo. Po vseh zbranih obvestilih bo zadeva ustrezno zaključena.

Ob 22.38 so bili policisti s strani občanke obveščeni o prostem gibanju živali po vozišču. Patrulja je okolico, kjer naj bi se nahajala žival, pregledala, vendar ni zabeležila posebnosti.

Ponoči ustavili vinjenega voznika

Danes, 21. maja, ob 1.25 je patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila, ki mu je odredila preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0,52 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so proti potrdilu vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice