Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 26. oktobra 2020, ob 7.01 so bili policisti Policijske postaje Ormož obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na parkirišču v naselju Gorišnica. Udeležencema so policisti izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 9.21 je ormoške policiste psihiater iz Psihiatrične bolnišnice Ormož obvestil o težavah svoje pacientke. O ugotovitvah bodo policisti spisali poročilo na krajevno pristojen center za socialno delo.

Ob 13.09 so bili policisti obveščeni o zaparkirani Ilirski ulici v Ormožu. Kršitelju oziroma vozniku osebnega avtomobila so na kraju izdali plačilni nalog.

Avto sam zapeljal po klancu navzdol in čez travnik v gozd

Ob 14.11 so bili ormoški policisti obveščeni o neustrezno zavarovanem vozilu na lokalni cesti v enem od naselij v občini Sveti Tomaž. Osebni avtomobil je sam zapeljal vzvratno po klancu navzdol, čez travnik v bližnji gozd. Voznici osebnega avtomobila so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

Ob 17.40 so na Policiijski postaji Ormož od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe in grožnje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba zoper osumljenega.

Ob 20.50 so ormoški policisti v Vičancih obravnavali še prometni dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno. Policisti so voznici na kraju izdali obvestilo o odstopu od ogleda.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice