Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 30. septembra 2020, ob 8.10 so bili policisti Policijske postaje Ormož obveščeni, da se je na naslovu prebivanja zgrudila oseba. Na kraju je dežurna zdravnica ugotovila, da je do omenjenega stanja prišlo zaradi slabosti osebe. Policisti na kraju niso zaznali elementov kaznivega dejanja oziroma prekrška.

Ob 11.30 so policisti na ormoški policijski postaji sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja goljufije. Sledita zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 19. 56 so na regionalni cesti izven naselja Ormož policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je predhodno nezanesljivo vozil in vijugal po cesti. Med postopkom se je izkazalo, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu osebni avtomobil zasegli.

Voznik je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,72 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku so policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Voznica z avtomobilom trčila v jazbeca

Včeraj ob 22.05 so bili policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22.25 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Ivanjkovci. Voznica osebnega avtomobila je trčila v jazbeca in si poškodovala vozilo. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Danes ob 6.40 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Lešnica. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice