Fotografija je simbolična.pp r
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 21. maja, ob 11.00 so bili ormoški policisti napoteni v Dobravo, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 11.40 so ormoški policisti državljanu Hrvaške, ki je kršil cestno-prometne predpise in ni mogel poravnati globe, odvzeli dokumente. Ko je voznik globo plačal, so mu dokumente vrnili.

Ob 12.05 so bili policisti napoteni v naselje Velika Nedelja. Tam so zavarovali območje zaradi pristanka helikopterja, ki so ga zdravstveni delavci potrebovali za prevoz pacientke v Univerzitetni klinični center Maribor.

V kroniko se je vpisala tudi prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Včeraj ob 17.08 se je v naselju Žerovinci zaradi neprilagojene hitrosti voznika zgodila prometna nesreča II. kategorije. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in kršitelju izdali plačilni nalog.

Ob 17.15 so policisti Policijske postaje Ormož posredovali v naselju Rakovec, kjer je prišlo do sosedskega spora. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do kršitve določil zakona o varstvu javnega reda in miru, zato so kršitelju izdali plačilni nalog.

Ob 20.25 je v Žerovincih voznik z osebnim avtomobilom trčil v srno in si pri tem vozilo poškodoval.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice