Fotografija je simbolična.
Minuli konec tedna so policisti Policijske postaje Ormož obravnavali več nelegalnih prehodov državne meje.

V soboto ob 8.15 so ormoški policisti na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili državljana Pakistana, ki so ga v preteklih dneh prijeli pri ilegalnem prehodu državne meje.

Ob 20.50 so v Središču ob Dravi prijeli dva državljana Irana, za katera je bilo ugotovljeno, da sta predhodno prestopila državno mejo. Tujca so dan zatem ormoški policisti že vrnili hrvaškim varnostnim organom.

V nedeljo ob 0.30 so ormoški policisti v Središču ob Dravi prijeli tri državljane Alžirije, ki so hrvaško-slovensko mejo prestopili ilegalno. Po končanem postopku so jih ormoški policisti že vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Včeraj ob 14.35 so policisti na območju naselja Godeninci ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila. Voznik je v vozilu prevažal šest tujcev, ki so predhodno na nedovoljen način prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. »Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden pred preiskovalnega sodnika na Ptuju, tujci pa bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Danes ob 5.20 so policisti na vlaku iz smeri Ljutomera prijeli tri državljane Sirije in enega državljana Palestine, ki so državno mejo prečkali nelegalno. V nadaljnji postopek je tujce prevzela Policijska postaja Ljutomer.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice