Slika je simbolična
Policisti Policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od sedme ure 7. oktobra, do sedme ure 8. oktobra obravnavali kar tri prometne nesreče.

Ob 7.30 so policisti v naselju Mihovci obravnavali prometno nesrečo druge kategorije. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 10.54 so v Pavlovcih obravnavali prometno nesrečo prve kategorije. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Ob 4. uri ponoči so bili policisti na kraju prometne nesreče prve kategorije. Šlo je za dogodek na regionalni cesti izven naselja Ivanjkovci, kjer je bilo na kraju ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Druge obravnave

Ob 15.15 so na policijski postaji sprejeli kazensko ovadbo od oškodovanca za kaznivo dejanje 'Grožnje in Lahke telesne poškodbe'.

Ob 16. uri so na policijski postaji sprejeli od oškodovanca kazensko ovadbo za kaznivo dejanje zatajitve.

Napoved aktivnosti

Policisti bodo te dni opravljali redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bodo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč, predvsem spremljanje prekoračitve hitrosti, vožnje pod vplivom alkohola in podobno. 

V času od 5. do 18. oktobra se na območju Policijske uprave Maribor izvaja poostren nadzor za zagotavljanje večje varnosti pešcev.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice