Slika je simbolična (foto: Bobo).
Opit 21-letnik, ki je traktor vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, se je na policista spravil z brcami, enega od njiju je celo ugriznil.

Policisti Policijske postaje Novo mesto so nekaj po 23. uri pri naselju Stranska vas ustavili voznika kmetijskega traktorja. 

Ugotovili so, da 21-letnik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so mu odredili preizkus, ki ga ni pravilno opravil, opravljanje odrejenega strokovnega pregleda je odklonil. 

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so odredili zaseg traktorja.

Napadel oba policista

Med postopkom je 21-letnik napadel policista in ga brcnil, nato pa se spravil še na drugega policista in ga ugriznil v roko. Zoper moškega so uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali v prostore za pridržanje. 

Ves čas postopka je razgrajal, med prevozom poškodoval službeno vozilo policije, z nemirnim vedenjem pa nadaljeval tudi v prostorih za pridržanje. 

Policisti bodo zoper 21-letnika na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo. Napadena policista sta lažje poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice