Fotografija je simbolična.
Alkoholiziran voznik je zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v kombinirano vozilo. Policija še vedno išče voznika, ki je v noči na soboto pobegnil s kraja nesreče.

Nekaj čez 19 uro v petek se je v Ormožu zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v kombinirano vozilo. Policisti iz Policijske postaje Ormož so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bil povzročitelj tuji državljan, ki je vozil pod vplivom alkohola. S preizkusom alkoholiziranosti so ugotovili, da je imel povzročitelj v organizmu 0,79 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Zaradi tega so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo ter zanj odredili pridržanje. Po končanem pridržanju so ga v soboto privedli v nadaljnji postopek na Okrožno sodišče na Ptuju, so sporočili iz Policijske postaje Ormož.

V petek okoli 13 ure so policisti, na glavni cesti v Mihovcih pri Veliki Nedelji tujemu vozniku tovornega vozila, začasno odvzeli dokument in izdali plačilni nalog, zaradi nedovoljene uporabe mobilnega telefona, so sporočili iz Policijske postaje Ormož.

Povzročil nesrečo in pobegnil

Kot smo že poročali, se je v noči na soboto, okoli 2. ure pa se je na regionalni cesti izven naselja Libanja zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznan voznik osebnega avtomobila in voznik osebnega vozila, ki je, da bi preprečil trčenje, zavil na desno na bankino, nato pa se je vozilo prevrnilo po brežini navzdol še 5 metrov. V tem vozilu sta voznik in sopotnik utrpela lažje telesne poškodbe. Neznani voznik drugega avtomobila je brez ustavljanja odpeljal v smeri Ljutomera.

Policisti iz Policijske postaje Ormož zaradi razjasnitve okoliščin naprošajo morebitne očividce in voznika osebnega vozila, da se zglasijo na PP Ormož ali pokličejo na telefonsko številko 02 741 08 50, 113 ali anonimno telefonsko številko 080 12 00.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice