Fotografija je simbolična.
Še vedno preveč alkohola na štajerskih cestah ...

V petek, 17. aprila, ob 19.32, so policisti zaradi nezanesljive vožnje ustavili 62-letnega  kolesarja. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel v organizmu 0,72 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Izdali so mu plačilni nalog.

Voznik avtomobila brez vozniškega dovoljenja, pod vplivom alkohola in z drugima registrskima tablicama

Včeraj, zgodaj popoldan so policisti v Spodnjih Hočah ustavili 49-letnega voznika osebnega vozila, za katerega so v postopku ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ugotovili so, da je imel na vozilu nameščeni registrski tablici, ki ne pripadata vozilu, ki ga je vozil. Vozniku so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel v organizmu 0,82 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Policisti so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

V štirih dneh so mu že drugič zasegli vozilo

Policisti so včeraj, ob 13.54, Na Poljanah v Mariboru ustavili 26-letnega voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki je imel na vozilu nameščeni različni registrski tablici. Nobena od njiju ni pripadala temu vozilu.

V postopku so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu vozilo zasegli. Istega kršitelja so imeli policisti v postopku že 15. aprila 2020, ko so mu ravno tako zasegli vozilo, ki ga je vozil.

Izdali so mu plačilni nalog, zoper njega pa bodo podali tudi obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo

Včeraj, malo pred 14. uro, je 41-letni voznik izven naselja Drstelja zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal levo in trčil v nabrežino jarka. Vozniku so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel v organizmu 0,82 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola vozil neregistriran avto

Sinoči so policisti na Popovičevi ulici v Mariboru ustavili 47-letnega voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki je imel na vozilu nameščeni ukradeni registrski tablici. 

V postopku so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu vozilo zasegli. Vozniku so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel v organizmu 1,72 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, kar je več kot 3,6 promila.

Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču in kazensko ovadbo pristojnemu tožilstvu.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Ojoj (nepreverjen)

Poljane so brazilska na četrt ! Nihče jim nič ne more .

Starejše novice