Slika je simbolična.
Včeraj zvečer smo poročali o tragičnem dogodku, ki se je zgodil na območju gramoznice Green Lake. Sedaj so mariborski policisti sporočili več podrobnosti.

Policisti Policijske uprave Maribor poročajo, da so bili včeraj, okrog 18.30, obveščeni o tem, da se na območju Prepolja utaplja oseba.

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti, ki so pregledovali območje okolice, intervenirali pa so tudi gasilci. Kot so sporočili policisti, so moškega našli, potegnili so ga iz vode in oživljali, vendar mu ni bilo več pomoči.

Po prvih ugotovitvah je padel v vodo po tem, ko se je hodil na območju, kjer so se izvajala dela, pri tem pa se je gramozna brežina vdrla in 20-letnik je padel v vodo.

Kaj so še včeraj obravnavali policisti?

Policisti Policijske uprave Maribor so včeraj obravnavali tudi vlom v stanovanjsko hišo na območju Radvanja, kjer je neznani storilec skozi okno vstopil v hišo, v notranjosti pa odtujil gotovino ter z dejanjem, po nestrokovni oceni, oškodoval lastnike za 3.000 evrov.

Tri prometne nesreče

Prišlo je tudi do prometne nesreče, v kateri se je lažje poškodoval moški, ki je, po prvih informacijah zaradi neprilagojene hitrosti, na območju Ložnice z osebnim avtomobilom zapeljal izven vozišča. Odpeljan je bil v bolnišnico.

Na Ptuju se je lažje poškodoval voznik mopeda, ki je padel zaradi vožnje preblizu robu vozišča.

Ne nazadnje pa je voznik osebnega avtomobila v Mariboru, zaradi neprilagojene hitrosti, trčil v objekt in parkirano vozilo, pri tem se je lažje poškodoval.

Starejše novice