Na glavni avtobusni postaji v Murski Soboti je danes v večernih urah prišlo do incidenta. En moški je izgubil življenje, drugi je v bolnišnici.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo je danes zvečer na murskosoboški glavni avtobusni postaji prišlo do incidenta, v katerem naj bi bila udeležena vsaj dva moška.

Uredništvo Sobotainfo je o nenavadnem dogajanju na avtobusni postaji obvestil bralec, ki trdi, da je šlo za spopad z noži med dvema moškima, ki pa naj bi stanovala v bližini avtobusne postaje.

Po informacijah Sobotainfo sta obračunala z nožem, pri čemer naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji. Policijski trak je tudi pred blokom na Obrtni ulici.

Na prizorišču so policisti in reševalci.

Ena oseba umrla, druga odpeljana v bolnišnico

Policijska uprava Murska Sobota je nekaj pred 20.45 sporočila, da so bili danes, ob 18.30 obveščeni o dogodku na območju centra Murske Sobote, v katerem je bila med pretepom poškodovana ena oseba.

»Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca,« je zapisala Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota.

Drugega udeleženca obračuna so izsledili kmalu za tem: »Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden drugi udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice