Identiteta umrlega v požaru avtomobila na Dobrni je potrjena, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

Potrjena je identiteta umrlega v požaru osebnega vozila parkiranega na parkirišču na Dobrni, ki se je zgodil v soboto, 11. januarja 2020, so sporočili iz Policijske uprave Celje. 

Gre za 32-letnega moškega, doma z območja Policijske uprave Celje. Po besedah celjskih policistov gre za nesrečen dogodek: »Tuja krivda je izključena.«

Kaj je v ozadju?

Kot kaže, se je po tem, ko je po silvestrovanju v bližini Kamnika v avtu zaradi podhladitve umrl 18-letnik, tragično končalo še eno praznovanje, tokrat ponovoletno druženje zaposlenih v Termah Dobrna. 32-letni udeleženec je v soboto zgodaj zjutraj življenje izgubil v parkiranem avtu, ki je v celoti zgorel.

Na gramoznem parkirišču za enim izmed hotelov so še vidne posledice požara in gašenja. Kot so povedali domači gasilci, je bil ob njihovem prihodu avto že v celoti v plamenih. Pogasili so ga sicer v nekaj minutah, a šele nato so videli, da je v njem zoglenelo truplo, zato so nemudoma zavarovali bližnjo okolico in poklicali policijo. 

Po poročanju Slovenskih novic naj bi šlo za domačina iz Laškega, ki je bil zaposlen v Termah Dobrna. Na tamkajšnji hotel Vita so izobesili črno zastavo in nam po telefonu potrdili, da je v požaru življenje res izgubil njihov zaposleni. 

O podrobnostih niso želeli govoriti, niti ne o ponovoletnem druženju njihovega podjetja, ki ga sicer zaradi povečanega obiska v decembru, tradicionalno pripravljajo v začetku novega leta.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dobrna so pogasili vozilo, ki je bilo v požaru uničeno.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice