Policisti so v preteklih dneh opravili preiskavi, našli so nekaj delov orožja in večjo količino prepovedane droge.

Policisti Policijske postaje Ptuj so v preteklih dneh obravnavali 32-letnega Koprčana, lastnika nepremičnin v okolici Ptuja, ki se je ukvarjal z neupravičeno proizvodnjo prepovedane droge, zato so na podlagi pridobljenih podatkov od preiskovalnega sodnika pridobili pisno odredbo za hišno preiskavo. 

Na podlagi te odredbe so ptujski in koprskimi policisti v četrtek, 12. oktobra, na območju Kopra, opravili hišno preiskavo pri osumljenem ter pri tem našli in zasegli manjšo količino prepovedane droge, nekaj delov orožja in nabojev. 

Še isti dan so opravili še eno hišno preiskavo, v kateri so zasegli večjo količino droge - več kot 150 rastlin konoplje - in prostor, prirejen za gojenje konoplje.

Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, so policisti osumljenemu takrat odvzeli prostost in ga pridržali. S kazensko ovadbo so ga privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zanj odredil pripor.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem nasmeh zahvaljujoč g. Tetičkovemu Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospoda. Svetujem vam, da nikogar več ne zavede, če dejansko želite zaprositi za posojilo denarja za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker je gospod Tejanović Marjan
dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vas bo zadovoljil z vsemi storitvami, ki jih vprašate. Tukaj je njegov e-poštni naslov:
E-pošta: [email protected]
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan
hvala

Starejše novice