Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v minulih 24 urah na interventni številki 113 sprejeli 171 klicev, med katerimi je bilo 71 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.

Obravnavanih je bilo enajst novih zadev s področja kriminalitete, kjer so zabeležili največ tatvin. Nadalje so policisi obravnavali skupno devet prometnih nesreč, od tega eno nesrečo s telesnimi poškodbami, v kateri se je en udeleženec lažje telesno poškodoval, preostale nesreče pa so se končale z materialno škodo. 

Zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov, so bila skupno trem večkratnim kršiteljem zasežena njihova motorna vozila. Skupno je bilo obravnavanih trinajst kršitev javnega reda in miru, od tega osem kršitev na javnem kraju in pet kršitev v zasebnih prostorih. 

Zoper enega kršitelja, ki je včeraj v večernih urah kršil javni red in mir na območju mesta  Maribor, so policisti Policijske postaje Maribor II. odredili pridržanje po Zakonu o prekrških,  saj se kršitelj na kraju kršitve ni želel pomiriti in ni upošteval zakonitih ukazov policistov ter je nadaljeval s kršitvijo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice