Ga prepoznate? Še vedno je na begu ...

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica obravnavajo poskus ropa v Poljčanah. Kot smo že poročali, je 23. maja 2022, okrog 17.15, v prodajalno vstopil moški in zagrozil z orožjem in zahteval denar. 

Storilca je pregnal moški, ki je vstopil v prostor. 

Kdor bi prepoznal moškega na fotografiji ali imel o njem kakršnekoli koristne informacije, policisti prosijo, da to sporoči na telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon 0801200.

Vir: Policijska uprava Maribor

Vlom v športni objekt

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica obravnavajo vlom v športni objekt, iz katerega so neznanci odtujili več predmetov (elektronske naprave), s poškodovanjem notranjosti pa so, v skupni vrednosti po nestrokovni oceni, lastnike oškodovali za približno 2300 evrov.

Čez državno mejo na mestu, kjer ni mejnega prehoda

Policisti so imeli včeraj popoldne v postopku državljana Poljske, ki je na območju Policijske postaje Gorišnica z osebnim avtomobilom s potnico nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja.

Policisti so ga oglobili.

Kaj se je še dogajalo?

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 209 klicev, od tega 90 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem obdobju so obravnavali en primer nedovoljenega prehoda čez državno mejo.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 22 kaznivih dejanj,
  • 19 prometnih nesreč I. kategorije,
  • tri prometne nesreče II. kategorije,
  • štiri povoženja divjadi,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, deset na javnih krajih in enega v zasebnih prostorih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice