Znane so podrobnosti današnje prometne nesreče na pomurski avtocesti.

Danes smo že pisali o prometni nesreči, ki se je pred 7. uro zgodila na pomurski avtocesti in terjala smrtno žrtev.

»Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je kombinirano vozilo znamke Mercedes Benz Sprinter ukrajinskih registrskih številk vozilo po pomurski avtocesti v smeri Madžarske. Približno tri kilometre pred Petrolom Pince mu je počila pnevmatika, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na bok,« so zapisali pri PU Murska Sobota.

Čez slabo minuto je za njim pripeljalo drugo kombinirano vozilo, znamke Mercedes Benz Sprinter in ukrajinskih registrskih številk, katerega voznik je kljub izogibanju trčil v prevrnjeno vozilo in nato zapeljal z vozišča.

»Med prevračanjem je iz vozila padla potnica, 63-letna državljanka Ukrajine, ki je na kraju podlegla poškodbam. V spredaj vozečem vozilu je bilo pet potnikov, v drugem vozilu pa štirje. V nesreči so bile še tri osebe hudo telesno poškodovane. Nobeden od poškodovanih ni v življenski nevarnosti. Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Pokojna udeleženka je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah. V enakem lanskem obdobju je bilo smrtnih žrtev pet,« so še zapisali.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice