Policija je aretirala moškega, ki je sodniku Okrajnega sodišča v Ljutomeru Gorazdu Tivadarju teden dni nazaj s kladivom uničil obe vetrobranski stekli na osebnem vozilu.

Tožilstvo je sprva ocenilo, da ni razloga za pripor, a si je premislilo po tem, ko je storilec zoper sodnika pisal tudi na družbenih omrežjih, je poročal Kanal A.

Gre za starega znanca policije, po informacijah Sobotainfo domačina iz Ljutomera. Policisti so ga v preteklosti že obravnavali, predvsem zaradi kršitev javnega reda in miru, bilo je pa tudi nekaj sumov storitve kaznivih dejanj.

Spomnimo ...

Sodnik Gorazd Tivadar sodniško službo v Ljutomeru opravlja že petnajst let. Napadalcu je pred več kot desetimi leti sodil v zadevi, ki se je končala v škodo napadalca. 

Napadalec naj bi bil prepričan, da so bili postopki zoper njega dogovorjeni in zrežirani ter da naj bi imel sodnik pri tem interes. Napadalec je sodnika pred letom in pol zato na sodišču fizično napadel, s pestjo ga je namreč udaril v obraz.

Prejšnji teden pa se je saga nadaljevala, saj mu je storilec po odhodu s sodišča na parkirišču pred sodno zgradbo vsem na očeh s kladivom povsem uničil obe vetrobranski stekli na osebnem vozilu.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice