Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog za vikend obravnavali številne kršitve.

V soboto so možje v modrem ob pol drugi uri zjutraj intervenirali v naselju Koračice. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do prepira in pretepa med bratoma ter poškodovanja tuje stvari.

Ker se kršitelj med postopkom ni pomiril in je vpričo policistov nadaljeval s kršitvijo ter žalil brata in policiste, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do streznitve, zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Vikend ni minil mirno

Že v petek so bili policisti vpoklicani na kraj kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari na območju naselja Gornji Ključarovci. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec poškodoval ključavnico in kljuko na delovnem stroju. Po zbranih obvestilih so zato policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Isti dan so imeli policisti Policijske postaje Ormož v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je bil pozitiven pri opravljenem hitrem testu glede vožnje vozila pod vplivom prepovedanih drog. Vozniku je bil odrejen strokovni pregled, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper voznika pa sedaj sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Tudi sobota ni minila mirno. Policisti so obravnavali slovenska državljana, ki sta vstopila v Slovenijo brez ustreznih dokumentov za prestop državne meje. V naselju Hardek so posredovali zaradi kršitve javnega reda, poleg tega pa tudi v prometni nesreči, kjer je voznik trčil v srno.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice