V ponedeljek prevrnjen tovornjak, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal s ceste in se prevrnil na bok, bodo začeli odstranjevati jutri ob 10. uri.

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da bodo jutri ob 10. uri izven naselja Dolane, na regionalni cesti Spuhlja - Zavrč, pristojne službe pričele z odstranjevanjem zabojnika z naloženim tovorom.

Slednji je ostal na kraju prometne nesreče tovornega vozila, ki se je zgodila v ponedeljek.

Regionalna cesta Spuhlja - Zavrč bo zaradi omenjenih del zaprta predvidoma štiri ure. Kot pred dnevi bo za ves tovorni promet preusmeritev prometa v Spuhlji in v Zavrču, za osebna vozila pa bo urejen obvoz na relaciji Dolane - Brezovec - Hrastovec - Goričak - Zavrč.

Spomnimo. 43-letni voznik tovornega vozila je v ponedeljek vozil iz smeri Mednarodnega mejnega prehoda Zavrč proti Ptuju. Izven naselja Dolane je vozil preblizu desnemu robu vozišča, zaradi česar je zapeljal s ceste in se prevrnil na bok, na obrežje reke Drave. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

FOTO: Policijska uprava Maribor

Udeležence v cestnem prometu možje v modrem naprošajo, naj upoštevajo postavljeno signalizacijo, navodila in znake policistov oziroma predstavnikov upravljalca ceste.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice