Fotografija je simbolična.
Takšna je kronologija pomembnejših dogodkov Policijske postaje Ormož za minuli konec tedna.

V petek ob 21.52 so bili ormoški policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v okolici Ormoža. »Patrulja je na kraju ugotovila, da je vinjena oseba zmerjala drugo osebo. Policisti so na kraju kršitelju zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru izdali plačilni nalog,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

V soboto ob 23.10 so policisti v Ormožu eni osebi zasegli ročno zvito cigareto, saj obstaja sum, da je šlo za prepovedano drogo. Po analizi bo sledil ustrezen ukrep.

V nedeljo ob 11.00 so policisti v naselju Pavlovci ustavili voznika osebnega avtomobila, državljana Italije. Skupaj s sopotnikom je prevažal tri državljane Indije, ki so državno mejo prestopili nedovoljeno. Zoper voznika in sopotnika so policisti odredili pridržanje, državljane Indije pa bodo po končanem postopku vrnili hrvaškim policistom.

V nedeljo ob 13.28 se je na ormoški policijski postaji oglasil krajan in povedal, da je v soboto, 19. oktobra, na bankomatu SKB banke na Vrazovi ulici v Ormožu v reži bankomata našel denar.

Danes okoli 6. ure zjutraj so ormoški policisti po predhodnem zaprosilu Zdravstvenemu domu Ormož nudili asistenco pri prisilni hospitalizaciji osebe.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice