Fotografija je simbolična.
V včerajšnjo kronologijo pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož se je vpisala prometna nesreča, v kateri so se poškodovali trije ljudje.

Včeraj malo po 7. uri zjutraj so ormoški policisti v naselju Koračice v občini Sveti Tomaž obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami.

»Povzročiteljica se je huje, sopotnika v vozilu pa lažje telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča. Povzročiteljici je bil zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izdan plačilni nalog,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

S Policijske uprave Maribor so kasneje sporočili še, da je 52-letna voznica vozila osebni avtomobil po lokalni cesti iz smeri Svetega Tomaža proti Ključarovcem: »V naselju Koračice je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala s cestišča v levo in z vozilom trčila v drevo. V prometni nesreči se je hudo telesno poškodovala, obe njeni sopotnici v vozilu, stari devet in enajst let, pa lažje. Vse tri so z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj

Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ormož, ki so požarno zavarovali kraj nezgode odklopili akumulator in pomagali reševalcem Nujne medicinske pomoči Ormož pri oskrbi treh poškodovancev.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice