Slika je simbolična.
Policisti Policijske postaje Ormož so v novoletnem koncu tedna zaznali tudi nekaj kršitev.

Na zadnji dan starega leta so ob 11.18 prejeli anonimno obvestilo, da se zbira več ljudi in da kršijo predpise. Policisti so na kraju ugotovili, da ne gre za zbiranje ljudi, zaznali pa niso nobene kršitve. 

Ormoški policisti so ob 13.32 prejeli anonimno obvestilo, da neznane osebe uporabljajo petarde. Policistom ni uspelo izslediti kršitelja. 

Na prvi dan novega leta so ormoški policisti obravnavali en dogodek. Ob 19.30 se je zgodila prometna nesreča z gmotno škodo in udeležbo divjadi. 

Naslednji dan, v soboto, 2. januarja, je bilo za ormoške policiste nekoliko bolj aktivno. Prvi klic so prejeli ob 9.35, obveščeni pa so bili o kršitvi javnega reda in miru

Popoldne, ob 18.27 so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo in udeležbo divjadi. 

Ormoški policisti so le pet minut do polnoči obravnavali še kršitev javnega reda in miru, kršitelj pa je motil z glasno glasbo. Policisti so ga na kraju opozorili. 

O poškodovani osebi so bili obveščeni ob 1.03. Oseba zaradi poškodbe ni mogla vstati in odkleniti vrat, zato so posredovali gasilci. Nudena ji je bila zdravstvena pomoč, odpeljana pa je bila v Splošno bolnišnico Ptuj.

Po informacijah Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so vrata s tehničnim posegom odprli gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ormož in tako omogočili vstop reševalcem iz Ormoža.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice