Čebelarja napadle čebele.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije so ob 9.25 v bližini naselja Sopotnica, občina Škofja Loka, čebele popikale osebi. Gasilci PGD Bukovica so jima nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Škofja Loka.

Reševalci NMP Škofja Loka so eno osebo oskrbeli na kraju, drugo osebo pa je helikopter Slovenske ekipe skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku prepeljal v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana. Vendar je oseba med letom v UKC preminula.

Razdražene čebele napadle oba prisotna

Kot na spletni strani navaja časnik Dnevnik, naj bi čebelarja v soboto pripeljala panje čebel, danes dopoldne pa sta jih nameravala ustrezno namestiti in razvrstiti. Pri tem naj bi se del panjev podrl, razdražene čebele pa so nato napadle oba prisotna. Mlajši je pred čebelami zbežal v gozd, starejši pa se je umaknil proti avtomobilu.

Po nekaterih informacijah naj bi nameraval čebele umiriti z dimljenjem, vendar ni bil dovolj hiter. Ko se je mlajši moški vrnil iz gozda, naj bi drugega že našel močno popikanega na tleh, še piše Dnevnik.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice