Slovenski policisti voznika, ki je po avtocesti divjal z neverjetnimi 248 kilometri na uro, oglobili s 1.200 evri kazni in devetimi kazenskimi točkami.

Policisti Specializirane enote za nadzor prometa so minuli četrtek opravljali nadzor nad kršitvami cestnoprometnih predpisov na avtocesti A2 (Ljubljana-Obrežje), ko so z radarjem ujeli predrznega dirkača.

Kot so zapisali na Facebook strani Slovenske policije, je v bližini naselja Vihre, iz smeri Drnovega proti Čatežu ob Savi pripeljal voznik v osebnem avtomobilu znamke Audi, tip RS4, katerega izmerjena hitrost je pokazala 248 kilometrov na uro. 

Po pojasnilih policistov je voznik, državljan Slovenije, po prekršku bil ustavljen in kontroliran, za opisani prekršek pa mu je bil izdan plačilni nalog v višini 1.200 evrov in izrečena stranska sankcija 9 kazenskih točk.

Možje v modrem, ki redno opravljajo nadzor prometa na različnih odsekih, voznike obenem opozarjajo, da na avtocesti velja omejitev 130 kilometrov na uro. Zato vozite previdno in se zavedajte, da prevelika hitrost ogroža vas in ostale udeležence v prometu.

FOTO: Facebook (Slovenska policija)

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice