Policijski trak je včeraj dopoldne jasno označeval, da se delo policije na prizorišču zločina še ni končalo. Po Tišini in okolici se je vest o dveh mrtvih hitro razširila, čeprav vse podrobnosti niso znane.

Murskosoboški policisti so v kraju Tišina v nedeljo popoldne naleteli na grozljive prizore. Najprej so v eni izmed hiš našli mrtvo žensko srednjih let, ki je umrla nasilne smrti, nato pa v sosednji hiši še mrtvega moškega, ki si je sodil sam. Kot vse kaže, je prav on svoji sosedi pred tem vzel življenje.

A teh ugibanj policija še ne želi komentirati, tudi sicer je bila z informacijami zelo skopa. Lokaciji nasilne smrti in samomora sta v neposredni bližini - gre za sosednji hiši -, zato je policija še včeraj dopoldne raziskovala, kaj se je tu dogajalo v nedeljo.

Umor ali uboj?

V hiši moškega, ki si je sodil sam, so policisti iskali sledi, ki bi pojasnile, zakaj bi svoji 45-letni sosedi, s katero naj bi prijateljeval, vzel življenje. Po Tišini za zdaj kroži več vprašanj kot odgovorov.

Sosedje, ki pred kamero niso želeli govoriti, so nam sicer povedali, da si enostavno ne morajo predstavljati, da je bil 59-letnik zmožen zagrešiti takšen zločin.

Motiv za umor ali uboj bi po mnenju domačinov lahko bilo tudi ljubosumje, saj naj med dvojico ne bi šlo le za običajno prijateljevanje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice