Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjih dni na območju Policijske postaje Ormož.

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v petek in med vikendom obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

V petek so policisti v Ormožu mlajšemu moškemu zasegli posušene rastlinske delce, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo, zaradi česar bo po opravljenem testu sledil sledi ustrezen ukrep.

V soboto zjutraj so policisti v naselju Cvetkovci ugotovili, da je tekom noči neznana žival na dvorišču stanovanjske hiše poklala več kokoši.

Prav tako so bili policisti v soboto na kraju kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči z neznanim predmetom poškodoval več stekel na osebnem avtomobilu. Po zbranih obvestilih bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V soboto zvečer so policisti posredovali v Središču ob Dravi, kjer je prijavitelj podal prijavo zaradi motenja pri nočnem počitku.

V nedeljo zvečer so policisti izven naselja Središče ob Dravi pri ilegalnem prehodu državne meje prijeli dva državljana Maroka. Po končanem postopku bosta migranta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice