Konec minulega tedna so se zgodili naslednji neljubi dogodki na območju Policijske postaje Ormož.

V petek se je okoli 16.30 ure zgodil napad na območju naselja Podgorci, v katerem sta dve psički napadli raco. Na kraju je bilo ugotovljeno, da lastnik ni poskrbel za primerno varstvo dveh psičk, zato so mu policisti izdali plačilni nalog.

Namerno poškodoval osebni avtomobil

Policisti iz Policijske postaje Ormož so bili v petek, v popoldanskih urah, obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na parkirnem prostoru v Veliki Nedelji namerno poškodoval osebni avtomobil. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Prevrnitev traktorja

V soboto okoli  12.30 ure smo bili policisti obveščeni o prevrnitvi traktorja v Jastrebcih. Na kraju je bila tudi ekipa nujne medicinske pomoči iz Zdravstvenega doma Ormož in ormoški gasilci. Evidentirali so kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti.

Vozil pod vplivom alkohola

V soboto okoli 22. ure so policisti na glavni cesti v  naselju Mihovci pri Veliki Nedelji kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, zato mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper kršitelja pa bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Opažen vlomilec

Na območju mesta Ormož je bila v soboto okoli 22. ure opažena sumljiva oseba. Po izsleditvi osebe je bilo po zbranih obvestilih ugotovljeno, da je osumljena storitve kaznivega dejanja vloma na območju Policijske postaje Podlehnik.

Pretep med dvema osebama 

V nedeljo okoli 1.30 zjutraj so bili policisti obveščeni o domnevnem pretepu na območju Pavlovskega vrha. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do pretepa med dvema osebama, ena oseba je iskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Ormož. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja ustrezno ukrepali, so sporočili iz Policijske postaje Ormož. 

Tujec vozil pod vplivom alkohola

Na glavni cesti v naselju Grabe je patrulja v nedeljo ob 13.uri začasno odvzela vozniško dovoljenje tujcu, zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Po plačilu izrečene globe zaradi prekoračene hitrosti in alkohola, mu je bila tudi prepovedana nadaljnja vožnja.

V vinogradu ga je žalil in silil k pretepu

V nedeljo okoli 14. ure so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Podgorcih. Patrulja je na kraju ugotovila, da je kršitelj prišel v vinograd k oškodovancu in ga pričel žaliti in izzivati k pretepu. Kršitelju bo izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice