Policisti so zaključili preiskavo kaznivega dejanja izsiljevanja. V minulem dnevu so trije državljani Bosne in Hercegovine prestopili mejo na mestu, kjer ni mejnega prehoda

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 246 klicev, od tega 64 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali en nedovoljen prehod državne meje.

Čez državno mejo na mestu, kjer ni mejnega prehoda

Včeraj dopoldan so imeli policisti Policijske postaje Gorišnica v postopku tri državljane Bosne in Hercegovine, ki imajo začasna bivališča v Sloveniji. Z osebnim avtomobilom registrskih oznak Bosne in Hercegovine so prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa niso imeli ustreznih dovoljenj. Policisti so jih oglobili.

Ker bi jim bila po vstopu v Slovenijo odrejena 14-dnevna karantena, so se samovoljno vrnili na Hrvaško in odšli proti domu v Bosno in Hercegovino.

Kriminalisti stopili na prste izsiljevalcem 

kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor so zaključili preiskavo kaznivega dejanja izsiljevanja. Osumljeni so trije državljani Slovenije stari od 21 do 24 let.

Podrobnosti kriminalistične preiskave, še posebej pa opozorilo javnosti k ustreznemu samozaščitnemu ravnanju, da ne bi tudi sami postali žrtev takega dejanja, bodo predstavili javnosti danes ob 13. uri.

Več informacij sledi.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

POZOR teroristi (nepreverjen)

novice.svet24 si/clanek/novice/slovenija/5f313cb2a13dd/kdo-so-poslovnezi-iz-bih-za-katere-jankovic-spreminja-prostorski-nacrt
youtube.com/watch?v=G4LeBzdXCHU
youtube.com/watch?v=l2XUbRDfvYY
youtube.com/watch?v=2oPBzYKDEWA
youtube.com/watch?v=PsmJWUXgqUY

Starejše novice