Foto: Policijska postaja Maribor I
V Mariboru je na delu grafitar, ki je vzbudil pozornost policistov.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so policisti Policijske postaje Maribor I danes v dopoldanskih urah zaznali in obravnavali več kaznivih dejanj poškodovanja ali uničenja stvari, ki so posebnega kulturnega pomena ali naravne vrednote in več kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari.

Kaznivo dejanje v obliki zelenih srčkov

»Z opisanimi dejanji je bilo oškodovanih več pravnih in fizičnih oseb, ki imajo v lastništvu nepremičnine na območju peš cone v mestu Maribor in v bližnjih ulicah. Doslej neznani storilec je dejanja izvrševal tako, da je predvsem na fasade objektov, na razne table in po tleh, z zeleno barvo risal grafite - zelene srčke. Z dejanjem je fasade in ostalo poškodoval,« so pojasnili v mariborski policijski upravi. 

Foto: Policijska postaja Maribor I

Vse oškodovane lastnike nepremičnin prosijo, da se zglasijo na Policijski postaji Maribor I, na naslovu Vošnjakova 1, Maribor, ali pošljejo pisno prijavo na e-naslov naslov [email protected].

Poleg tega prosijo vse, ki bo o tem dejanju ali storilcih karkoli vedeli, da to sporočijo po elektronski pošti, na interventno telefonsko številko policije 113, ali pa to sporočijo na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice