Policisti Policijske postaje Velenje so včeraj obravnavali prometno nesrečo, ki se je pripetila okoli 14.00 ure na krožnem križišču pri glavnem vhodu v podjetje Gorenje, na naslovu Partizanska cesta 12, v naselju Velenje.

Voznica kolesa je vozila kolo po kolesarski stezi, vzporedno s Partizansko cesto, iz smeri Velenja proti Šoštanju.

Ko je pripeljala na krožno križišče je zapeljala naravnost, v smeri Šoštanja. V tem trenutku je po krožnem križišču, iz smeri glavnega vhoda Gorenja pripeljal neznani voznik večjega osebnega avtomobila modre barve, ki je zavijal desno, v smeri Partizanske ceste.

Pri tem je s sprednjim delom vozila trčil v sprednje kolo kolesarke, ki je pri trčenju padla po vozišču in se poškodovala. V vozilu je bil voznik ter mlajša ženska in mlajši moški, drugi podatki niso znani.

Po trčenju sta se udeleženca na kraju pogovarjala, vendar si podatkov nista izmenjala. Kolesarka je zaradi bolečin naknadno iskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Velenje, od koder so nas obvestili prometni nesreči.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo vse očividce prometne nesreče, da se zglasijo na Policijski postaji Velenje, Žarova cesta 4, Velenje, ali pokličejo na telefonsko številko 038986100 ali številko 113, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice