Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 281 klicev, od tega 91 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne me

Voznica osebnih avtomobilov pod vplivom alkohola

Policisti so imeli v torek, 21. julija, na območju Majšperka v postopku 52-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je imel v organizmu 0,85 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. 

V postopku so imeli tudi 74-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je imel v organizmu 0,63 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Obema so odvzeli vozniški dovoljenji in ju z obdolžilnima predlogoma poslali pristojnemu sodišču.

Izginila dva štirikolesnika

Neznani storilec je včeraj, okoli 4.30, s terase stanovanjske hiše v Spodnjem Dobrenju odtujil vrtni plinski žar, nato pa je odtujil še štirikolesnik znamke CF Moto, tip Terralaneder 800, kovinsko sive barve, registrske številke MB FM-79.

Materialna škoda znaša okoli 6.300 evrov.

Neznani storilec je včeraj, med 7.55 in 16.45, z dvorišča stanovanjske hiše v Rošpohu - del, odtujil zaklenjen štirikolesnik znamke Goes, tip IRON MAX, bele barve, letnik 2018, registrske številke MB BB-64.

Materialna škoda znaša okoli 5000 evrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice