Fotografija je simbolična.
Policisti Policijske postaje Ormož so minuli konec tedna ustavili kar nekaj pijanih voznikov.

Ormoški policisti so v petek, 14. februarja, ob 21.30 v Ormožu zaustavili voznika, ki je osebni avtomobil v cestnem prometu vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

V postopku so vozniku odredili preizkus alkoholiziranosti. Ugotovili so, da je imel voznik 1,37 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so vozilo zasegli in zoper voznika podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Pestro tudi v soboto

V soboto, 15. februarja, okoli 19.00 je voznik v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji vozilo vozil pod vplivom alkohola. V izdihanem zraku je imel 0,61 miligrama alkohola na liter. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, skupaj z obdolžilnim predlogom ga bodo poslali na pristojno sodišče.

Istega dne ob 23.40 so v naselju Ivanjkovci vozniško dovoljenje začasno odvzeli še enemu vozniku osebnega avtomobila, saj je alkotest pokazal 0,51 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Kršitelju so policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

V nedeljo eden od voznikov ni želel pihati

V nedeljo, 16. februarja, ob 0.33 so policisti v naselju Šalovci vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je alkotest pokazal 0,47 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Kršitelju so prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

Ob 1.31 so policisti v Podgorcih ustavili voznika osebnega vozila, ki je v postopku odklonil preizkus alkoholiziranosti. Vozniku so policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo, vozniško dovoljenje pa bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na sodišče.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice